B+B Alliance
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
B+B Alliance

Forum aliance bunga bunga na Travian CZ 13

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Sesterskou aliancíí.....mohli bysme být :-/

Goto down 
AutorZpráva
valiksek
Anonymní

Sesterskou aliancíí.....mohli bysme být :-/ Empty
PříspěvekPředmět: Sesterskou aliancíí.....mohli bysme být :-/   Sesterskou aliancíí.....mohli bysme být :-/ Icon_minitimeThu Apr 10, 2008 8:14 am

Zdarec takze dostal som od kaktusa spravu ze mate problemi s elite ale teraz neviem s ktorymi sekciami mate problemi.Napis mi ktore a mohli by sme to nejak prejednat a nieco naplanovat.Mam dva dni volno tak tu budem casto.Zatial sa maj
Velitel Army Weird W
avalanche

.---------------------------------
Takže můj návrh je takový.------>aby všichni naháněli hráče s popkou nad 1000............a přetáhli je k nám,......---->zbrojit dělat vojsko..........----->a pokud to jde,tak bych naší Ali přejmenoval na Weird b+b !!!!!!my ale zároveň spojenci jejich!!!!Fakt už newím co pro tuhle ALI udělat,ale asi je to marný s přístupem ostatních...........tak jaspoň ty Shaman Hudin Carlos a ještě někdo kdo je aktivní,ať zařídí nějaký hráče.......já se o to pokouším,.........přetahujte z jiných ALI jako nám vzali lacose

Dnes jsem jinak obdržel zprávu a jde hlavně o to.........že jsme od nich daleko docela.....takže to chce aby naše další vesničky byli založeny blíž k nim...............někteří od nich je zase postavěj blíž k nám..........jde o propojení............JINAK SCHÁNĚJTE TAKY LIDI V NAŠÍ POLOVINĚ CESTY K NIM...................pak je možnost se o sesterské ALI bavit;-)
Návrat nahoru Goto down

Sesterskou aliancíí.....mohli bysme být :-/
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
B+B Alliance :: Ostatní :: Jiní hráči a aliance.-
Přejdi na: